PQQ en Shijalit

PQQ en Shijalit zij een belangrijk onderdeel van een goed supplementenregime. Het middel uit ons assortiment is een combinatie, omdat deze twee producten in andere delen van de wereld al langer samen gebruikt worden. Check ook onze lijst met titels van onderzoeken naar dit product.

PQQ en Shijalit: Hoe werkt het?

De theorie achter PQQ en Shijalit

 

De theorie achter de werking van pyrroloquinoline quinone (PQQ) en Shijalit (samen PQQ-S) is gebaseerd op de rol ervan als een belangrijke cofactor in enzymen en de potentieel gunstige effecten die het kan hebben op verschillende biochemische processen in het menselijk lichaam. PQQ-S is betrokken bij verschillende aspecten van de celgezondheid en het energiemetabolisme. Hier zijn enkele belangrijke theorieën achter de werking van PQQ-S:

 

  1. Antioxidante eigenschappen: PQQ-S fungeert als een krachtige antioxidant, wat betekent dat het vrije radicalen kan neutraliseren en oxidatieve stress kan verminderen. Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die celbeschadiging en veroudering kunnen bevorderen. PQQ-S kan helpen de schade veroorzaakt door vrije radicalen te verminderen en de cellulaire gezondheid te ondersteunen.

 

  1. Mitochondriale functie: PQQ-S speelt een cruciale rol in de mitochondriale functie. Het helpt bij de biogenese van mitochondriën en verbetert de efficiëntie van deze energieproducerende organellen. Dit kan leiden tot een verhoogde energieproductie en celvernieuwing.

 

  1. Neurologische gezondheid: Er is enig bewijs dat PQQ-S gunstige effecten kan hebben op de neurologische gezondheid. Het kan zenuwcellen beschermen tegen schade en degeneratie, wat potentiële voordelen kan hebben bij aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer.

 

  1. Verbetering van het geheugen en cognitie: PQQ-S wordt soms gebruikt om de cognitieve functie en het geheugen te verbeteren. Het kan de hersenfunctie ondersteunen en mogelijk nuttig zijn bij het bestrijden van leeftijdsgerelateerde cognitieve achteruitgang.

 

  1. Cardiovasculaire gezondheid: PQQ-S wordt bestudeerd vanwege mogelijke voordelen voor de cardiovasculaire gezondheid. Het kan de bloedvaten verwijden, de bloeddruk reguleren en de algemene cardiovasculaire functie verbeteren.

 

  1. Ontstekingsremmende eigenschappen: PQQ-S heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingsreacties in het lichaam. Dit kan nuttig zijn bij verschillende ontstekingsgerelateerde aandoeningen.

 

Het wetenschappelijke begrip van PQQ-S en de volledige reikwijdte van de voordelen ervan zijn nog in ontwikkeling, en meer onderzoek is nodig om de werkingsmechanismen en optimale doseringen te begrijpen. PQQ-S wordt vaak aangeboden als voedingssupplement, en als u overweegt om het te gebruiken, is het verstandig om dit te doen onder begeleiding van een zorgverlener, vooral als u al bestaande gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt. Uw zorgverlener kan u helpen bepalen of PQQ-S geschikt is voor uw specifieke situatie en u adviseren over de juiste dosering en gebruik.

 

Voor wie is PQQ-S een geschikt middel?

 

PQQ-S kan geschikt zijn voor bepaalde groepen mensen, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de effectiviteit en geschiktheid van PQQ-S kunnen variëren, afhankelijk van individuele behoeften en gezondheidsomstandigheden. Hier zijn enkele situaties en groepen mensen voor wie PQQ-S een geschikte keuze zou kunnen zijn:

 

  1. Personen die op zoek zijn naar algemene gezondheidsbevordering: PQQ-S wordt vaak gebruikt door mensen die hun algehele gezondheid en welzijn willen verbeteren, vooral als onderdeel van een breder regime van een gezonde levensstijl.

 

  1. Mensen met interesse in anti-aging: PQQ-S wordt beschouwd als een potentiële anti-aging stof vanwege de rol ervan bij het bevorderen van celgezondheid en mitochondriale functie. Mensen die geïnteresseerd zijn in het verminderen van de tekenen van veroudering en het bevorderen van een gezonde levensduur kunnen baat hebben bij het gebruik van PQQ-S.

 

  1. Personen met neurologische aandoeningen: PQQ-S wordt bestudeerd vanwege mogelijke voordelen voor de neurologische gezondheid en kan worden gebruikt door mensen met neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson of de ziekte van Alzheimer.

 

  1. Personen met cardiovasculaire risicofactoren: PQQ-S wordt onderzocht vanwege mogelijke voordelen voor de cardiovasculaire gezondheid, zoals het reguleren van de bloeddruk en het verbeteren van de bloedcirculatie. Mensen met risicofactoren voor hart- en vaatziekten kunnen PQQ-S overwegen als onderdeel van een algemene gezondheidsstrategie.

 

Het is echter belangrijk op te merken dat de effectiviteit en geschiktheid van PQQ-S kunnen variëren, afhankelijk van individuele gezondheidstoestand en behoeften. Voordat u PQQ-S als voedingssupplement overweegt, is het raadzaam om dit te bespreken met een zorgverlener, vooral als u al bestaande gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt. Uw zorgverlener kan u helpen bepalen of PQQ-S een geschikte keuze is voor uw specifieke situatie en u adviseren over de juiste dosering en gebruik.

  • Resveratrol

    27 totaal aantal recensies

    Normale prijs €49,95 EUR
    Normale prijs Aanbiedingsprijs €49,95 EUR
    Resveratrol kopen - FoylabResveratrol
  • Berberine

    32 totaal aantal recensies

    Normale prijs Vanaf €24,95 EUR
    Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf €24,95 EUR
    Berberine kopen - FOYLabBerberine
  • Nicotinamide Riboside (NR)

    23 totaal aantal recensies

    Normale prijs Vanaf €54,95 EUR
    Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf €54,95 EUR
    Nicotinamide Riboside kopen (NR) - FoylabNicotinamide Riboside (NR)
  • Spermidine

    22 totaal aantal recensies

    Normale prijs €84,95 EUR
    Normale prijs Aanbiedingsprijs €84,95 EUR
    Spermidine kopen - FoylabSpermidine
1 van 4